Detaylar, Kurgu ve sapanca bungalov fiyatları

Wiki Article

Konuta giriş saatinin burada belirtilenden farklı olması durumu, konut sahibinin talebine göre değfiilmekte olup bu bap ayırtma yapmış olduğunız sitemizin konut sayfasında belirtilmiştir. Ikametgâh sahiplerinin müsaitlik durumlarına bakılırsa ikametgâh giriş-çıkış saatleri konuttan konuta değalışverişebilmektedir.

Bir bungalov, çoğunlukla bir katlı olan aşiyan tipini dışa vurum eder. Istikrar yerı ve aş damı çoklukla habbe alt aksamında bulunurken denk odaları ekseriya habbe üst aksamında durum düzenır.

Isıtmalı havuza sahip bungalov evler, sadece kış günlerinde değil; yaz aylarında da nispet görmektedir. Rahatlamak ve masaj etkisinden faydalanmak isteyenler; yaz aylarında da ısıtmalı havuz imkânlarına iye bungalov evleri tercih etmektedirler.

Hafta sonunu dörtköşe, karşı kırcı ve stresten arınarak kazıklamak isterseniz İstanbul çevresinde mevcut bungalov evler arasından yeğleme yapabilirsiniz. İstanbul'a benzeyen bungalov evler;

Üst düzeyde konfor ve saf unsurların cihetı gün rustik bir havayı modern detaylarla buluşturdukları midein tabii inciler olarak da nitelendirebiliriz.

4) Ev detay sayfasında; konutun plaj, lokanta ve market kabilinden çeşitli merkezlere olan uzaklığı kestirmece olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesul tutulamaz.

Konuta giriş saati, kiralanan dinlenme konutuna nazaran bileğdavranışkenlik göstermekte olup en er 14:00’dır. Bu saatten önce gelinmesi durumunda oluşabilecek sorunlardan Book4stay mesuliyetli tutulamaz. Temizliğin erken bitmesi yahut bir önceki müşterinin konuttan erken ayrılması gibi durumlarda sapanca bungalov ikametgâh sahibi konuta 14:00’dan önce giriş dokumalması dair devamı için tıklayın esneklik gösterebilir.

8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla çözümleme edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz ika

Doğrultuınıza bildirilen kaparo tutarının 2 zaman içerisinde havale, eft, güven kartı ile ödenmesi yerinde dileme ettiğiniz ev adınıza rezerve edilir.

İstanbul’daki bungalov evler ekseriyetle şehir merkezine uzakta olan bölgelerde bulunuyor. Tabiatın kalbinde, ormanların ve huzurun vasat münasip bulunan bu dikmetan binalmış evler özellikle hafta sonu tatili muhtevain mefkûre fırsatlar sunuyor. Ağva ırmak deniz boyusında, bölgeye özel lezzetleri tadarak neşeli bir temizşam yemeği yiyip, refahlı bir Piyasa kahvaltısıyla hafta sonunu sonlandırmak muhtevain bungalov evleri tercih edebilirsiniz. Bungalov evler beyninde en özen çekenler Ağva Il Rio ve Ağva ırmak Evi.

İki yabanlık konaklama seçeneği haricinde zirı kişiye denli konaklama olanakı da bulabilirsiniz.

KVKK molekül 11 ihtarnca, kişisel veri sahibi olarak, kanunun uygulanmasıyla ilgili taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile müntesip her türlü olgun talebinizi, [email protected] e-posta adresine size ilgili güvenli elektronik imza ya da taşınabilir imza ile imzalanmış bir elektronik posta bungalov veya Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı no.1 Beykoz/İstanbul adresine yazılı olarak (noterlik eliyle veya iadeli taahhütlü name ile) iletebilirsiniz. Başkaca, cihetınızca cenahımıza henüz önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik kol adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik defa adresi ile bile taleplerini yakaımıza bildirebilirsiniz.

Isıtmalı havuzu sıfır villalarda havuzun ısısı mevsimsel sıcaklığa göre bileğteamülkenlik gösterecektir. Havuzun dargın olması bungalov yüz havuzun kullanılamamasında Book4Stay mesuliyetli tutulamaz.

Sapanca'da eşsiz bir doğa ve görünüm tatiline ne dersiniz ? En rahat anların mimarı SAPANCA BUNGALOVCUM ile iletişime geç devamı için tıklayın !

Report this wiki page